Site 10

Tieneravonden voor tieners van 12 t/m 16 jaar

Visie
Ons doel als tienerleiding is dat de tieners Jezus leren kennen als hun redder en verlosser en dat het ontzettend tof is om als tiener een keuze te maken voor Hem! Daarvoor is een leuke en veilige omgeving waar de tieners hun vrienden kunnen ontmoeten, onmisbaar. Deze omgeving is en wordt gecreëerd door ons tienerwerk in Beth Shalom. Zo leren ze dat het leuk is om naar de kerk te gaan en dat ze daar altijd terecht kunnen.

Onderwijs
We werken met het onderwijs van Youth for Christ dat speciaal is gemaakt voor tieners in deze leeftijdsgroep. De tienerleiding is erg enthousiast over dit onderwijs, omdat het eigentijds en pakkend is en het goed aansluit bij de levensfase van de tieners.

Wanneer?
Om de week is er op vrijdag een tieneravond. Deze avond ziet er ongeveer als volgt uit:
19:30 Inloop van de avond
20:00 Start van de avond
20:15 Verdieping op thema (uiteen in groepjes)
21:00 Ontspanning/spelletjes enz. (erg belangrijk voor het vormen van een hechte groep)
21:30 Einde tieneravond

Naast de ‘gewone’ tieneravonden zijn er ook ontspanningsavonden waarop we een toffe activiteit met elkaar gaan doen. Denk aan: lasergamen, levend stratego, speurtochten, film kijken en ga zo maar door. In het Pinksterweekend gaan we altijd met de hele groep naar het festival Opwekking. Daarnaast organiseert de tienerleiding ook elk jaar een leuke activiteit rondom Sinterklaas en een "nieuwjaarsborrel" om het nieuwe jaar samen in te luiden.

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×