ShalomKidz

Kinderwerk binnen Beth-Shalom

Kinderen zijn kostbaar voor God. Jezus zegt in Markus 10: 'Laat de kinderen bij Mij komen en verhinder hen niet, want voor zulke mensen is het Koninkrijk van God'
Daarom vinden wij het ook ontzettend belangrijk dat de kinderen in Beth-Shalom erbij horen!

Elke zondagochtend is er Shalomkidz!, speciaal voor alle kinderen van 0 jaar tot en met groep 8, in verschillende lokalen.
Met leeftijdsgenootjes komen de kinderen samen om van de Here Jezus te horen, samen te zingen, samen te bidden en natuurlijk samen een hoop gezelligheid te beleven.
Elke laatste zondag van de maand is er ofwel een Kidzpraise, fijn met elkaar zingen en aanbidden onder begeleiding van een band, of een Kinderdienst waarbij we een thema behandelen. Hier krijgen de kinderen een Bijbeltekst aangeleerd, wordt er samen uit de Bijbel gelezen en een leuk spel met elkaar gespeeld. Natuurlijk mag Jungle Jetje (Dj Dj) niet ontbreken bij deze kinderdienst!

Ben je benieuwd wie Dj Dj is..... kom dan een keertje bij ons op de kinderdienst, en neem je vriendje of vriendinnetje mee!

Ons doel met deze ochtenden is om de kinderen te laten beseffen dat God bestaat, dat Hij van de kinderen houdt en dat Hij hun Maker is. En dat zij een relatie met Hem mogen hebben, zodat zij door God gebruikt kunnen worden om de Blijde Boodschap door te geven aan anderen.

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×