Muziek in Beth Shalom

Informatie over de muziek en bands binnen Beth Shalom

Volle Evangelie Gemeente Beth Shalom is gezegend met veel muzikaal talent. Daarom zijn er een aantal muziekgroepen en is er een rijke muziekbeleving in lofprijs en aanbidding. De verschillende muziekgroepen hebben een “moderne” samenstelling van 1 of meerdere zanger(essen) met een band bestaande uit drums, gitaren, keyboards en blazers.
Naast de muziekgroep voor de samenkomsten zijn er ook enkele muziekgroepen bestaande uit tieners en jongeren. Jonge mensen hebben een belangrijke plaats en bijdrage binnen Beth Shalom. Beth Shalom zet zich in voor het stimuleren en ontwikkelen van jong talent.

Lofprijs en aanbidding in de samenkomsten.
Muziek en zang nemen een belangrijke plaats in de samenkomsten en erediensten van Beth Shalom. Wij zien muziek en zang als een gebed naar onze Heer en elke samenkomst kent een tijd van lofprijs en aanbidding die geleid wordt door een muziekgroep met zangers en zangeressen.
Veel van de nummers die we zingen komen uit de opwekkingsbundel en daarnaast zingen we ook nummers van bijvoorbeeld Hillsong. De teksten van de liederen worden (eventueel vertaald) op de beamer weergegeven.

Muziekgroepen in Beth Shalom
Voor de lofprijs en aanbidding in samenkomsten en erediensten zijn er meerdere muziekgroepen.
Daarnaast zijn er speciale bands voor de maandelijkse kinderdiensten.

Fire-Night
Elke 2 maanden is er een special avond voor praise en worship.m Hierbij de Heer grootgemaakt onder leiding van het muziekteam.

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×