Connected

Jeugdavonden voor jongeren van 16 t/m 21 jaar

Hoi Jeugdige!
Speciaal voor jongeren in de leeftijd 16-21 heeft Beth Shalom een jeugdgroep. Twee keer in de maand, op vrijdagavond, komen wij bij elkaar. Dit zijn echt toffe avonden waarbij jongeren samenkomen om Jezus te zoeken en van Hem te leren. Wij hebben namelijk een passie voor Jezus!
Waarom? Wij weten dat Hij ons gemaakt en gered heeft. Jezus is de Zoon van God, maar Hij is ook onze vriend. Hij trekt met ons op en leeft met ons mee in alle dingen die we doen en meemaken. Jij bent meer dan welkom om dit samen met ons mee te beleven!

Wat doen wij zoal?
De ‘normale’ avonden zijn natuurlijk een supergezellige gelegenheid om christelijke jongeren van jouw leeftijd te ontmoeten. Maar het zijn natuurlijk ook avonden waarbij wij samen zingen en meer over het geloof leren. Dit proberen we altijd zo praktisch mogelijk toe te passen op ons eigen leven. Wij vinden het vooral ook erg belangrijk dat je samen je geloof deelt en geïnspireerd wordt door andere jongeren.
Daarnaast hebben wij regelmatig ontspanningsavonden, waarbij we bijvoorbeeld gaan schaatsen of lasergamen en gaan wij elk jaar met Pinksteren naar Opwekking.

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×