Vincent Scholman

Diaken

Hallo, ik ben Vincent Scholman. Op 8 januari 1985 geboren in Holten en daar getogen. In 2012 ben ik getrouwd met Willemieke. Samen met onze dochter Fleur wonen we nu in Nijverdal en in april 2018 verwachten we onze tweede.
Ik ben werkzaam in Rijssen als automonteur. Dit inmiddels al weer meer dan 10 jaar lang. Erg leuk om met techniek te werken, het blijft maar ontwikkelen en door die ontwikkeling houd ik ook de uitdaging.
Zo is het ook in het koninkrijk van God. Ik heb het voorrecht te mogen dienen als diaken en vind het mooi om te zien als de kerk (koninkrijk van God) in positieve zin ontwikkeld.
Ik ben christelijk opgevoed en ken daardoor God al mijn hele leven lang. Maar er zit een groot verschil in het kennen van God of een discipel zijn. Ik heb een bewuste keuze gemaakt voor Hem in 2003 en heb mij toen ook laten dopen.
Een aantal jaar geleden werd mij de vraag gesteld of ik bereid was mezelf beschikbaar te stellen als diaken. Op deze vraag was mijn antwoord “ja”. Niet omdat ik dacht dat zomaar even te doen maar omdat ik dienstbaar wil zijn in Gods koninkrijk waarin nog veel werk te verzetten is. Als diaken van de afdeling zending en evangelisatie is dat dan ook een grote, maar mooie uitdaging.

Vincent Scholman

Diaken

Vincent Scholman

  • Evangelisatie (Matthijs H. en Mirjam D.R.)
  • Zendingsprojecten
  • Maaltijden (Karina)
  • Missionair jongrenwerk
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×