John Wessels

Oudste

Ik ben John Wessels, geboren in Den Ham in 1983. En daar woon ik, na omzwervingen via Groningen en Vriezenveen, nog altijd met heel veel plezier!

Samen met mijn vrouw Marijn zijn we de trotse ouders van vier (pleeg-)kinderen. In het dagelijks leven werk ik als advocaat arbeidsrecht/ondernemingsrecht en dat vanuit een eigen advocatenkantoor dat gevestigd is in Hardenberg.

Jezus speelt in mijn hele leven al een belangrijke rol. Ik ben opgegroeid in een christelijk gezin en heb vervolgens een keuze gemaakt voor een persoonlijke relatie met Hem. Sinds die tijd heeft hij de hoofdrol in mijn leven en dat is de beste rol die Hij kan hebben!

Ik wist vroeger al dat ik ooit eens geroepen zou worden om in een gemeente te gaan dienen als oudste. Toen ik in de loop van 2017 voor die taak werd gevraagd, wist ik – na diverse bevestigingen van verschillende personen (waarvan een aantal mij niet kenden) – dat dit het moment was om die taak op me te gaan nemen en heb ik me daarvoor beschikbaar gesteld. Sinds juni 2017 ben ik samen met Niek oudste van de VEG Beth-Shalom. Het is echt een voorrecht de gemeente op deze manier voor te mogen gaan.

Onder leiding van de Heilige Geest zie ik uit naar een verdere groei van de gemeente in diepgang en omvang. Hij heeft een mooie visie gegeven en daar ga ik vol passie en inzet voor!

John Wessels

Oudste

John Wessels

  • Geestelijke zorg
  • Woord en gebed
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×