Uitnodiging Levendige kerstwandeling in Nijverdal

Uitnodiging Levendige kerstwandeling in Nijverdal

Op zondagavond 22 december 2019, van 17:00 uur tot 18:45 uur vindt de levendige kerstwandeling weer plaats in het centrum van Nijverdal. De kerstwandeling wordt georganiseerd door de Beth-Shalom kerk uit Nijverdal en alle geïnteresseerden zijn van harte uitgenodigd om mee te wandelen.

De kerstwandeling
Afgelopen jaren liepen er zo’n 2000 mensen mee, en we hopen dit jaar ook dat het weer een fantastische ervaring zal zijn voor iedereen. De kerstwandeling start om 17:00 uur bij de Grote Straat ter hoogte van het Henri Dunantplein. De route loopt door het nieuwe Nijverdalse park (over het spoordek) en langs het ‘Rooie Dorp’. Meer dan 2.000 waxinelichtjes zullen je langs de sfeervolle route leiden. Tijdens de kerstwandeling kom je langs zingende engelen, levende dieren en een echte kerstkribbe met baby Jezus. De route zal vlakbij het station eindigen, waar lekkere warme chocolademelk wordt geschonken. De kerstwandeling is bedoeld voor iedereen, jong en oud.

Kerstdiensten
De kerstwandeling wordt georganiseerd door de Beth-Shalom kerk in Nijverdal en ook de Raad van Kerken is betrokken bij dit evenement. Tijdens de kerstdagen is iedereen dan ook van harte welkom om een kerstdienst bij te wonen in één van de kerken in de gemeente Hellendoorn. Meer info hierover staat op www.kerstinnijverdal.nl

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×