Mission Uganda 2019

Lieve broeders en zuster, vrienden en familieleden,
Jullie zullen wel verrast zijn………..nou wij ook!!!
Veel eerder dan gedacht en verwacht zullen we weer naar Oeganda vertrekken. We zijn amper 2 ½ maand terug. Maar rond de Kerstdagen werd ons op een heel bijzondere wijze duidelijk dat we op korte termijn terug moeten en mogen gaan om opnieuw in Gevangenissen, Scholen en Kerken te evangeliseren. Daarna hebben we bevestiging op bevestiging gehad dat deze keuze de goede en juiste keuze is en dat deze ingegeven is door de Here Jezus zelf. Zelden hebben we Zijn roep zo duidelijk gehoord en verstaan.
Daarom vertrekken we op dinsdag 12 februari aanstaande naar Oeganda. Op woensdag 13 maart keren we weer terug. God heeft ons duidelijk gemaakt dat we bijna uitsluitend moeten gaan om te evangeliseren.
Natuurlijk zullen we onderhoud uitvoeren aan het Medisch Centrum en ook willen we het Weduwen-project uit gaan bouwen met behulp van de ondersteuning van Charles Okwalinga, oudste zoon van Steven Ogwang.
Op dit moment zijn er al 11 gevangenissen, 20 scholen en ruim 12 kerkdiensten ingepland. We zullen door heel Oost-Oeganda trekken en in elk geval de volgende steden aandoen: Jinja, Iganga, Busia, Tororo, Mbale, Soroti en Pallisa.
Tijdens onze bezoeken aan de gevangenissen zouden we graag zeep voor de gevangenen meenemen mee willen nemen, iets waar ze veel aan hebben en erg dankbaar voor zijn.
We hopen dat velen van jullie ons willen steunen door gebed. Zonder die ondersteuning kunnen we het echt niet. We zullen in een schema doorgeven waar we zijn, wat we aan het doen zijn en wanneer we reizen, zodat er dan heel gericht gebeden kan worden. Bid vooral voor Gods leiding en bescherming.
Natuurlijk hebben we ook financiële middelen nodig. We zullen het geld voor de volgende onderdelen van de Mission gebruiken:
1. De Zendingsreis zelf.
2. Het Weduwen-project, € 60,- per weduwe (1 geit, 4 kippen en 10 kilo rijst).
3. Zeep voor bijna 6000 gevangenen (€ 0,25 per gevangene).
4. Verdere bouw van de stafverblijven van het Medisch Centrum.
…..Laat het ons weten als je ons wilt ondersteunen…..
Je kunt ons financieel steunen door een gift over te maken naar het rekeningnummer van de Volle Evangelie Gemeente NL70 SNSB 0946 3234 29 o.v.v. Mission Uganda 2019.
We wensen jullie allen Gods zegen toe in 2019.
Hartelijke groeten,
Geert en Hermien Doldersum

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×