Missie Oeganda 2020

Missie Oeganda 2020

Lieve broeders en zusters van Beth Shalom,
Vanaf vandaag een nieuwe banner, met nieuwe data!!!
Jullie zullen het vast begrijpen…de volgende Zendingsreis staat alweer gepland!  Wij vertrekken op dinsdag 14 januari 2020, nog iets meer dan 5 weken te gaan. Op vrijdag 28 februari komen we weer terug.
Dat betekent dat we deze keer langer dan ooit tevoren, 46 dagen, 6 1/2 week, in Oeganda zullen verblijven.
God roept ons opnieuw om inhoud te geven aan de bediening die Hij ons heeft gegeven. We zien er naar uit om in de kerken, scholen en gevangenissen in Oost-Oeganda te vertellen over de grote liefde van de Here Jezus voor alle mensen. Wij hebben opnieuw de verwachtingen dat wij velen tot Hem mogen leiden.

Daarnaast zullen we in Gogonyo druk zijn met zaken rond het Medisch Centrum en hopelijk ook met veel projecten voor schoolkinderen, vrouwen en weduwes.
Het is nog niet helemaal duidelijk, maar we hopen dat mijn zus, Jeanette, ook deze keer, hopelijk met nog anderen, voor een periode van ongeveer 15 dagen naar Oeganda komt om ook bezig te zijn met projecten. Wij zijn, zoals je zult begrijpen, al druk met de voorbereidingen. Wij hebben voor de voorbereiding en de Zendingsreis zelf echt jullie geestelijk, maar ook financiële ondersteuning nodig. Eigenlijk hebben we nooit genoeg geld, want hoe meer geld er binnenkomt, hoe meer we kunnen doen voor de bewoners van Gogonyo.
Er is in de loop van de afgelopen jaren weinig verandering gekomen als het gaat om het feit dat meer dan 70% van de bevolking onder de armoedegrens van €1 per dag voor een gezin leeft.
Wat wij door middel van het Medisch Centrum en de Projecten doen is ontbeerlijk voor de bevolking. Of het nu gaat om schriften en pennen voor schoolkinderen, of eten voor weduwes en hun kinderen, of de hulp die we vrouwen en meiden geven met betrekking tot hun maandelijkse hygiëne. Als laatste willen we proberen om een dak op de stafverblijven van het Medisch Centrum te plaatsen.

Wij allen gaan richting de Kerst en Oud & Nieuw, waar we van het vele mogen genieten dat God ons geeft! Misschien wil je van dat vele iets delen met de weduwes in Gogonyo en in de gevangenen in de Gevangenis. Het zou geweldig zijn indien jullie financieel willen bijdragen aan deze Zendingsreis en de hulp aan anderen!

Hartelijke groeten,

Geert en Hermien Doldersum

PS
Giften kun je direct aan ons overmaken via
Volle Evangelie Gemeente
NL70 SNSB 0946 3234 29
Onder vemelding van:  Oeganda Mission

Of gebruik de QR-code met de Givt-app

4be27d4f-2e15-4b05-b188-41c5ec1bf359.png

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×