Extra bidstond a.s. vrijdagavond – start 18.30 u in Beth Shalom

Beste broeders en zusters,

Zoals wellicht velen van jullie weten, vindt – zoals het nu lijkt – a.s. vrijdagavond de eerste van de twee ‘Screams’-avonden bij Avonturenpark Hellendoorn plaats. Meer informatie daarover kunt u lezen op:
https://www.avonturenpark.nl/nl/pretpark/acties/2018/screams

Deze activiteit (en meer in het bijzonder de attractie ‘Devils Chuch’) waar nu geen informatie meer over te vinden is op de website, heeft tot de nodige onrust geleid onder de christenen die wonen en kerken in de gemeente Hellendoorn en omliggende gemeenten. De letterlijke tekst die op de website stond was de volgende:
‘Een Satanische tempel met gruwelijke rituelen wacht op jou en jouw vrienden. Jullie zijn uitgenodigd om getuige te zijn van een ritueel offer om demonische entiteiten te voeden. Maar pas op.. de duistere krachten die heersen zorgen voor veel ellende!’

Er zijn al veel reacties aan de directie van het Avonturenpark Hellendoorn gezonden om te verzoeken te stoppen om de gelegenheid te bieden aan demonische machten om de levens van de inwoners van de gemeente Hellendoorn alsook van de bezoekers (waaronder kinderen!) van deze avonden op een (zeer) negatieve wijze te beïnvloeden.

Om verder geestelijk tegenwicht te bieden aan dergelijke demonische invloeden, houden we aanstaande vrijdagavond vanaf 18.30 uur een bidstond in het gebouw van VEG Beth-Shalom, Maasstraat 2 te Nijverdal. De bedoeling is om vanaf 18.30 uur te gaan bidden en samen het avondmaal te gebruiken.

We roepen jullie allen op om hierbij aanwezig te zijn en deze strijd te voeren in de wetenschap dat we meer dan overwinnaars zijn en Jezus reeds de overwinning over de demonische machten heeft behaald! We zouden het erg mooi vinden om deze bidstond samen met christen uit andere gemeenten te houden. Dit is een mooi moment om verder te verbroederen. Vandaar ook de oproep aan jullie om deze e-mail zoveel als mogelijk te verspreiden (ook binnen andere kerken) om a.s. vrijdag met elkaar Gods aangezicht te zoeken en onze geestelijke plek in te nemen!

Gods zegen,
Niek Kuipers en John Wessels
Oudsten VEG Beth-Shalom Nijverdal

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×