Boots4Voets

In mei 2017 is het klusteam van Beth-Shalom naar Jacodu in Roemenië geweest en we hebben daar met jullie financiële hulp het dak mogen renoveren. Nu staat de winter weer voor de deur en veel kinderen in Jacodu hebben slechte of zelfs geen schoenen.

Het is die tijd van het jaar waarin we weer een beroep doen op winterschoenen. De doelgroep hiervoor is de jongeren uit het Jacodu Children’s Project. We meten elke jaar de voeten van alle kinderen en tieners en bieden elk van hen met hun eigen individuele laarzen. Hiermee kunnen ze uit hun gemeenschap stappen, naar school gaan, onze programma’s bij ons halen. Toen we het Jacodu Children’s Project voor het eerst lanceren, leefden de kinderen een wild leven, geen schoolopleiding, geen basisrechten zoals schoeisel en ze leefden hopeloos. Elk kind heeft het recht om op fatsoenlijk schoeisel te lopen.

Met een donatie van 18.25 € kan een kind één paar winterlaarzen krijgen. Dit laarzen zijn belangrijk om hoop te geven aan de jongeren die we ondersteunen, wetend dat ze geloven in “hun laten zien dat ze belangrijk zijn” en hen te helpen om in zichzelf te geloven. Help ons alsjeblieft ons doel te bereiken, zodat de laarzen kunnen worden gekocht voor de distributie op 30 oktober.

Geld overmaken voor dit doel kan naar rekeningnummer NL70 SNSB 0946 3234 29 t.n.v. Volle Evangelie Gemeente Nijverdal o.v.v. Boots4Voets. Gedoneerd geld wordt rechtstreeks besteed aan deze winterlaarzen!

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×