Beth Shalom en Corona-virus

Beth Shalom en Corona-virus

Lieve broeders en zusters,

De bijbel is er duidelijk over dat God ons een geest van liefde heeft gegeven, niet van angst. Het is ons gebed dat we te midden van deze omstandigheden vrede in ons hart zullen blijven ervaren (Psalm 91). Dat betekent niet dat we onzorgvuldig of afwachtend moeten zijn. Nee, we mogen samenwerken om elkaar, in Nijverdal en omgeving te dienen, op een manier die laat zien dat we vertrouwen op God.

De overheid heeft zojuist (12-03-2020) de maatregelen i.v.m. Corona aangescherpt. Alle evenementen voor meer dan 100 personen zijn afgelast. Deze maatregel geldt in elk geval tot 1 april.

Dat betekent dat komende zondagen er geen diensten in Beth Shalom worden gehouden!

Wij willen jullie stimuleren om (bijv. zondagmorgen) in huiskring of kleiner verband bij elkaar te komen en samen in lofprijs en aanbidding de Heer te zoeken.

Tot slot willen we jullie aanmoedigen om onderstaande passende aanbevelingen van het RIVM, om verspreiding van virussen te verminderen door te lezen.

Nies of hoest niet in je hand, maar in je elleboog. Het corona virus verspreidt zich via hoest- en niesdruppeltjes. Die kunnen niet heel erg lang buiten het lichaam blijven leven, maar wel eventjes.

Nies of hoest in een papieren zakdoek en gooi die zakdoek daarna meteen weg.

Mijd lichamelijk contact als handen schudden en zoenen.

Was je handen regelmatig (en goed, minimaal 20 seconden) “Doe dit als je handen vuil zijn geworden, als je eten hebt klaargemaakt, na een toiletbezoek of na een hoest of nies”.

Heb je koorts boven 38 graden en/of hoestklachten blijf dan thuis.

Ben je in contact geweest met iemand uit een risicogebied, let goed op je gezondheid.

Wij vragen iedereen vragen om te bidden voor onze wereld en onze gemeente, specifiek voor hen die getroffen zijn door het virus.

Verbonden in liefde,

Het ODT

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×