Beth-Shalom helpt Jacodu, Roemenië

Beth-Shalom helpt Jacodu, Roemenië

Al jaren is Beth-Shalom betrokken bij diverse projecten in Roemenië, waaronder werk voor de aller-armste zigeuners uit oa  het dorpje Jacodu. De tweede week van mei zal een klusteam van Beth-Shalom in Jacodu aan de slag gaan om een oud gebouw te renoveren zodat dit gebruikt kan worden voor onder andere uitbreiding van voorschools onderwijs voor zigeunerkinderen die geen status hebben en dus nog geen enkele vorm van onderwijs konden genieten. Daarbij wordt aan de oudere kinderen sociale en praktische vaardigheden zoals timmeren, tuinieren en huishoudelijk werk geleerd.  Dit onderwijs is in de afgelopen jaren, op  kleine schaal, erg succesvol gebleken en omdat de nood nog hoog is en honderden kinderen in dat gebied nog opgroeien zonder enig onderwijs en sociale vaardigheden of zorg,  is de wens dit werk uit te kunnen breiden.

De grootste klus waar het klusteam mee te maken krijgt is, naast hulp bij de renovatie van het hele gebouw,  het repareren van het dak. Hiervoor zijn veel nieuwe dakpannen nodig. Ook hiervoor zijn we uw hulp nodig, waarbij u symbolisch een dakpan kunt sponsoren voor €2,-. Hoe meer ‘dakpannen’ we ontvangen, hoe meer we kunnen doen om dit gebouw op te knappen zodat het ingezet kan worden voor dit goede werk. Door uw dakpannen bouwt u mee aan een toekomst voor kostbare, maar zonder hulp nagenoeg kansloze, kinderen in Roemenië.

Uw gift kunt u overmaken op rekeningnummer rekeningnr.: NL70 SNSB 0946 3234 29 t.n.v. Volle Evangelie Gemeente Nijverdal  onder vermelding van Help Jacodu.

Alvast bedankt voor jullie ondersteuning en gebed!

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×