Feest! 25 jaar Beth Shalom.

Feest! 25 jaar Beth Shalom.

25 jaar geleden is Beth Shalom gestart als ‘Volle Evangelie Gemeente Nijverdal’. In het weekend van 19 en 20 maart as. wordt dit jubileum uitgebreid gevierd aan de Maasstraat 2.

Thema van dit feestelijke jublieum weekend is ‘Brothers and Sisters’. Dit n.a.v. de bijbeltekst Efeze 3:18. Deze tekst beschrijft dat je samen met andere christenen, je broeders en zusters, mag ontdekken hoe groot de breedte en lengte en hoogte en diepte van Gods liefde is met als doel vervuld te worden met heel Gods volheid.

Zaterdagavond is er een concert van de bekende band Trinity. Dit is een besloten concert, vanwege een beperkt aantal plekken in het gebouw.
Zondag 20 maart is er om 10 uur een feestelijke dienst, waarin iedereen welkom is. God heeft Beth Shalom 25 jaar bijzonder bewaard, en tijdens deze dienst wordt dankbaar terug geblikt op 25 jaar Beth Shalom. Maar natuurlijk ook vooruit wordt gekeken naar de toekomst.
Na de dienst is er een lunch en receptie voor genodigden, belangstellenden en gemeenteleden. Tijdens deze receptie is het leuk om de tentoonstelling van foto’s en film van diverse gebeurtenissen uit het gemeenteleven van Beth Shalom van de afgelopen 25 jaar te bekijken.
Natuurlijk wordt er ook aan de kinderen gedacht. Zij kunnen tijdens de feestdienst naar de zondagsschool. En na deze dienst is er een kinderfeest ‘Klaar voor de start’ van 12:30 tot 16:30uur. Met pannenkoeken, sport en spel en een heus kindertheater.
Kindertheater Vrolijk vindt plaats van 15:30-16:30, en is ook voor ouders en belangstellenden.
’s Avonds is er een feestmaaltijd voor leden van Beth-Shalom, van 18:00-20:30.

Zie ook de Flyer 25 Jarig Bestaan Beth-Shalom

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×