Pastoraat

Pastoraat binnen Beth-Shalom

Elk gemeentelid is ingedeeld in kringen. Binnen deze kringen dragen de kringleden zorg voor elkaar en zien ze naar elkaar om. Toch kan het zo zijn dat je een extra duwtje en/of steuntje in de rug nodig hebt. Daarvoor is er het pastorale team.

Het team bestaat uit mannen en vrouwen van verschillende leeftijden die allemaal de pastorale cursus hebben gedaan en een hart hebben voor de mens in nood.

Beth-Shalom beschikt over verschillende vormen van pastoraat:

Kinder- en tienerpastoraat
Als u hulp nodig hebt of vragen hebt over uw kind. Bijvoorbeeld, hoe maak ik mijn kind weerbaar als hij of zij gepest wordt. Hierbij is er aandacht voor zowel de ouder als voor het kind.

Jeugdpastoraat
Jeugdpastoraat is voor de jeugdigen van ongeveer 16-25 jaar. Jeugdpastoraat wordt indien mogelijk en gewenst in combinatie met de jeugdleiding gegeven.

Dieptepastoraat
Als je iets meer dan een duwtje in de rug nodig hebt is er dieptepastoraat. Indien nodig wordt er doorverwezen naar de reguliere hulpverlening.

Verder wordt er vanuit het pastoraat regelmatig vrouwen en mannen weekenden/dagen georganiseerd, waar de klemtoon ligt op de identiteit die je ontvangen hebt in Jezus Christus.

Als u meer informatie wilt of nog vragen heeft kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier.

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×