Lidmaatschap

Informatie Beth Shalom Nijverdal

Wie wij zijn
Beth Shalom is een eigentijdse en dynamische kerk. Wij willen op een actieve manier het verschil maken, door Jezus’ boodschap van liefde, vrede en genade op een praktische manier uit te dragen. Wij zijn een jonge gemeente en investeren in onze kinderen en jongeren. Wij willen een gezond gezin zijn, waar een ieder welkom is en mensen veilig kunnen groeien als volgeling van Jezus.

Wat wij geloven
Beth Shalom is een Volle Evangelie Gemeente. Dit betekent dat wij het evangelie van Jezus Christus geloven, in al zijn volheid. Dat wil zeggen, we geloven in de Bijbel als het geopenbaarde Woord van God, onfeilbaar, gezaghebbend, levend, krachtig en onverminderd actueel. Wij komen bij elkaar om God te eren, naar Zijn Woord te luisteren, maar ook om Hem te leren kennen. Wij willen open staan voor de kracht en de werking van de Heilige Geest. Wij bieden inspirerend onderwijs, zodat wij met elkaar Jezus steeds beter leren kennen.

Wat wij doen
Iedere zondag is er om 10.00 uur een samenkomst. De kinderen hebben vanaf 10.15 uur hun eigen dienst. Wij vieren elke eerste zondag van de maand het avondmaal en er worden regelmatig doopdiensten in Beth Shalom gehouden. Naast de zondagse diensten en andere doordeweekse activiteiten in ons gebouw, zijn wij ook in de lokale gemeenschap actief. Wij vinden het belangrijk om als kerk missionaire impact te hebben op onze omgeving, door de liefde van de Here Jezus op een praktische manier zichtbaar te maken.

Hoe wij het doen
In alles richten wij ons op de Here Jezus en willen wij Hem aanbidden. Wij stellen ons open voor de werking van de Heilige Geest en bieden mensen de ruimte om zich te ontplooien. Wij zijn vernieuwend, gastvrij en willen het beste van onszelf geven.

Wij vormen samen als leden de Volle Evangelie Gemeente Beth Shalom.

Geïnteresseerd?
Bezoek een dienst op zondagmorgen of stel uw vraag via mail Contact

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×