Gemeenteweekend 2016

Gemeenteweekend Beth-Shalom 7-9 oktober 2016 te Helvoirt

Hallo gemeenteleden en gemeentevrienden!

Hieronder vinden jullie informatie over het gemeenteweekend 2016 waarvoor we jullie van harte willen uitnodigen! Voor vragen, meer informatie en inschrijven kun je contact met ons opnemen via gemeenteweekeind@beth-shalomnijverdal.nl of spreek even iemand aan na de dienst. Inschrijven kan t/m 31 augustus, graag ontvangen wij alle bedragen voor 1 september. Zie ook de informatie in het infoblaadje

  • €67,05 per volwassene (vanaf 12 jaar)
  • Inclusief eten
  • Bijdrage luxe kamer (wc + douche) is €13,10 extra
  • Inschrijfgeld (€25) gaat van het totaalbedrag af
  • €34,65 per kind (1 t/m 11 jaar)
  • Inclusief eten
  • Bijdrage luxe kamer (wc + douche) is €6,55 extra
  • Inschrijfgeld (€10) gaat van het totaalbedrag af

Spaarsysteem
We begrijpen dat de kosten misschien teveel zijn om in eens te betalen, daarom is het mogelijk om vanaf maart in 6 (of minder) termijnen te betalen.

Sponsorsysteem
Help elkaar mee op het gemeenteweekend, samen kunnen we de kosten zo laag mogelijk houden. We willen het weekend voor iedereen toegankelijk maken! Hoe? Tijdens de speciale sponsoracties, die terug zijn te vinden in het gemeenteblaadje (zoals de lekkere appeltaarten!). Natuurlijk is het ook mogelijk om een gift over te maken of mensen in uw omgeving te sponsoren.

SNS bank Nijverdal reknr.: NL70 SNSB 0946 3234 29
T.n.v. Volle Evangelie Gemeente Nijverdal
Onder vermelding: Gemeenteweekend 2016

Mochten de financiën een belemmering voor je zijn om mee te gaan naar het gemeenteweekend, geef het dan even aan via gemeenteweekeind@beth-shalomnijverdal.nl. Samen lukt het altijd om tot een oplossing te komen zodat u toch mee kunt gaan!

Het wordt een weekend vol gezelligheid, ontspanning, activiteiten, workshops, muziek, diepgang, uitdaging en leuke sprekers! Wij kijken er naar uit, hopelijk jij ook!!

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×